Κρατήσεις  ΌχιΝαι


  ΌχιΝαι


  ΟΡΟΙ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

   

  Συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας.

  Λόγω των εξελίξεων είναι δυνατή η κράτηση θέσης για διάρκεια άνω των 5 ημερών. Αφού επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητα θέσεων από το camping θα σας σταλεί e-mail επιβεβαίωσης
  με όλα τα στοιχεία της κράτησής σας . Οι κρατήσεις άνω των 5 ημερών θα ισχύουν μόνο μετά από προκαταβολή του 30 % του συνολικού ποσού ή άλλου ποσού που θα συμφωνηθεί με τον υπεύθυνο κρατήσεων.

  Οι κρατήσεις για σκηνή δεν αφορούν συγκεκριμένες θέσεις στο camping.

  Τα κατοικίδια γίνονται δεκτά αλλά με όρους. Σε περίπτωση που δημιουργούν προβλήματα (ενοχλητικά γαυγίσματα, ακαθαρσίες ή κυκλοφορούν ελεύθερα) θα είναι λόγος για ακύρωση της κράτησης. Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει την παραμονή σας αν δεν σέβεστε τους όρους του κανονισμού.

  Η παράταση της διαμονής σας δεν είναι πάντα εφικτή πάντοτε. Το Camping δεν μπορεί να εγγυηθεί πως οι πελάτες θα παραμείνουν στην ίδια θέση, παρ’όλη την προσπάθεια που θα καταβληθεί.

   

  ΑΚΥΡΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

   

  Σε περίπτωση ακύρωσης κράτησης, επιστρέφεται η προκαταβολή μόνο όταν η ακύρωση γίνει 20 ημέρες πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία άφιξης.

  Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σε λιγότερες από 20 ημέρες επιβαρύνεστε με το 50 % του ποσού της προκαταβολής.

  Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης κατά τη διάρκεια της παραμονής σας επιβαρύνεστε με το 50 % του υπολοίπου ποσού για το διάστημα που δηλώσατε.