Κρατήσεις

NoYes


ΟΡΟΙ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

 

Συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας.

Κρατήσεις γίνονται για 7 διανυκτερεύσεις και άνω.

Αφού επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητα θέσεων από το camping θα σας δοθεί τραπεζικός λογαριασμός για την κατάθεση της προκαταβολής.

Η κράτησή σας θα ισχύει μόνο μετά από προκαταβολή του 25 % του συνολικού ποσού ή άλλου ποσού που θα συμφωνηθεί με τον υπεύθυνο κρατήσεων.

Κρατήσεις μπορούν να γίνονται για Η θέση σας θα είναι διαθέσιμη στις 16:00 εκτός και αν αποδεσμευτεί νωρίτερα.

Η παράδοση της θέσης και το κλείσιμο του λογαριασμού σας πρέπει να γίνεται το αργότερο μέχρι τις 16:00. Σε άλλη περίπτωση χρεώνεστε επιπλέον διανυκτέρευση.

Τα κατοικίδια γίνονται δεκτά αλλά με όρους. Σε περίπτωση που δημιουργούν προβλήματα (ενοχλητικά γαυγίσματα, ακαθαρσίες ή κυκλοφορούν ελεύθερα) θα είναι λόγος για ακύρωση της κράτησης.

Ενημερωθείτε για το γενικό κανονισμό λειτουργίας του Camping. Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει την παραμονή σας αν δεν σέβεστε τους όρους του κανονισμού.

Η παράταση της διαμονής σας δεν είναι πάντα εφικτή. Το Camping δεν μπορεί να εγγυηθεί πως οι πελάτες θα παραμείνουν στην ίδια θέση, παρόλη την προσπάθεια που θα καταβληθεί.

 

ΑΚΥΡΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 

Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησής σας, επιστρέφεται η προκαταβολή μόνο όταν η ακύρωση γίνει 20 ημέρες πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία άφιξης.

Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σε λιγότερες από 20 ημέρες επιβαρύνεστε με το 50 % του ποσού της προκαταβολής.

Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης κατά τη διάρκεια της παραμονής σας επιβαρύνεστε με το 50 % του υπολοίπου ποσού για το διάστημα που δηλώσατε.