Για την υπεύθυνη και άμεση αντιμετώπιση των παραπόνων και παρατηρήσεων σας, παρακαλούμε να αναφέρεστε στη ρεσεψιόν και μόνο.

 • Η είσοδος και η έξοδος σας στο camping γίνεται από τις 08:00 – 24:00. Οι ώρες κοινής ησυχίας είναι από τις 14:30 έως 17:00 και από 00:00 έως 08:00. Οι ώρες κοινής ησυχίας πρέπει να τηρούνται αυστηρά. Ο καθορισμός της θέσης γίνεται από τη reception σε συνεννόηση με τον κατασκηνωτή. Η αναχώρηση σας από τη θέση γίνεται μέχρι τις 14:00. Μετά τις 14:00 επιβαρύνεστε με χρέωση διαμονής ακόμη μίας ημέρας. Κατά την είσοδο σας οφείλετε να παραδώσετε τα διαβατήρια ή τις ταυτότητες, οι οποίες παραμένουν στη reception μέχρι τη στιγμή της αναχώρησή σας, άσχετα αν έχετε προπληρώσει τον λογαριασμό. Κάθε αλλαγή στον αριθμό των ατόμων πρέπει να δηλώνεται.
 • Οι επισκέπτες που παραμένουν στον χώρο της κατασκήνωσης  πέρα των δύο ωρών χρεώνονται με την τιμή διημέρευσης και μετά τις έξι ώρες με την τιμή διανυκτέρευσης. Δεν επιτρέπεται στους επισκέπτες να βάζουν τα αυτοκίνητά τους μέσα στον χώρο του camping.
 • Η είσοδος, η έξοδος και η κυκλοφορία των οχημάτων απαγορεύεται κατά τις ώρες της κοινής ησυχίας. Για κάθε περίπτωση που είναι απαραίτητη η κίνηση αυτοκινήτων οχημάτων εντός του Camping, η ταχύτητα τους δε πρέπει να ξεπερνάει τα 5χμ/ώρα.
 • Τα σκουπίδια σας πρέπει να τα πετάτε, κλεισμένα και δεμένα σε σακούλες σκουπιδιών στους κάδους που βρίσκονται ακριβώς έξω από το camping. Μην αφήνετε σακούλες με σκουπίδια στους χώρους του camping καθώς και μέσα στον χώρο της κοινόχρηστης κουζίνας.
 • Τα κοινόχρηστα ψυγεία είναι προς εξυπηρέτηση των εποχικών πελατών του camping. Οι μόνιμοι πελάτες δεν επιτρέπεται να βάζουν αντικείμενα μέσα σε αυτά παρά σε εξαιρετικές περιπτώσεις και κατόπιν συνεννοήσεως με την διεύθυνση.
 • Τα κατοικίδια επιτρέπονται, υπό τον όρο ότι διαθέτουν βιβλιάριο υγείας στο οποίο να φαίνεται ότι είναι πλήρως υγιή και έχουν υποστεί όλους τους προβλεπόμενους από το νόμο εμβολιασμούς. Οι κάτοχοί τους υποχρεούνται να λαμβάνουν όλα τα μέτρα για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των κατασκηνωτών και επισκεπτών του camping. Ενδεικτικά, τα ζώα θα πρέπει να είναι δεμένα με το λουράκι τους και υπό την επίβλεψη των ιδιοκτητών τους, να μην μπαίνουν στη θάλασσα και οι ιδιοκτήτες τους να τα οδηγούν έξω από το κατάλυμα για τις ανάγκες τους καθώς και να μαζεύουν τις ακαθαρσίες τους. Η Διεύθυνση διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει από τους ιδιοκτήτες των κατοικίδιων που ενοχλούν με την συμπεριφορά τους με θορυβώδεις φωνές ή δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω όρους, να απομακρύνουν τα κατοικίδια τους από τον χώρο του camping ή και να βρεθεί στην δυσάρεστη θέση να αποβάλλει και τους ίδιους τους ιδιοκτήτες τους.
 • Απαγορεύονται κάθε είδους αθλοπαιδιές, κίνηση ποδηλάτων, ψησταριές. καρέκλες και τραπέζια επί του χλοοτάπητα, που εκτείνεται κατά μήκος της πρόσοψης του camping. Απαγορεύεται το άναμμα φωτιάς για οποιονδήποτε λόγο. Χρησιμοποιείτε ψησταριά και κάρβουνα με προσοχή. Μην αφήνετε σκουπίδια στην παραλία.  Κάνετε αυστηρή οικονομία στο νερό. Απαγορεύεται το πλύσιμο των αυτοκινήτων στον χώρο του camping.
 • Πριν χρησιμοποιήσετε τις ντουζιέρες να ξεπλένεστε στην εξωτερική βρύση από τα χαλίκια και την άμμο. Έτσι βοηθάτε το έργο της καθαρίστριας καθώς και στο να μην φράζουν οι αποχετεύσεις.
 • Παιδιά  ηλικίας  μικρότερης  των  12  ετών  οφείλουν  να  κάνουν  χρήση  των  διαφόρων  παροχών  υπό  την εποπτεία και ευθύνη των κηδεμόνων τους.
 • Μην πλένετε τα ρούχα σας ή τα προσωπικά σας αντικείμενα στα ντους ή στις λάντζες της κουζίνας.
 • Όσοι έχετε χημική τουαλέτα ζητήστε να σας υποδείξουμε τον χώρο που θα μπορείτε να την αδειάζετε και να την καθαρίζετε.
 • Επιτρέπεται μόνο ένα αυτοκίνητο ανά ενοικιαζόμενη θέση να βρίσκονται στον χώρο του camping. Δεν επιτρέπεται τα αυτοκίνητα  να καταλαμβάνουν κενές θέσεις που προορίζονται προς ενοικίαση. Σε αντίθετη περίπτωση ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου θα χρεώνεται με το κόστος θέσης, δηλ. μια σκηνή με δύο άτομα, όπως αναγράφετε στον τιμοκατάλογο χωρίς προειδοποίηση.
 • Το camping προσφέρει διαμονή στη φύση και δεν ευθύνεται, εκτός των άλλων, για οποιαδήποτε ατυχήματα και βλαπτικές συνέπειες που προέρχονται από τις δραστηριότητες, την πανίδα και χλωρίδα (έντομα, ζώα, φυτά κλπ.) απρόβλεπτα γεγονότα, φυσικά φαινόμενα, τυχαία περιστατικά ή τη μη τήρηση του κανονισμού λειτουργίας. Ουδεμία ευθύνη φέρει η διεύθυνση του κάμπινγκ σε περίπτωση κλοπής -φθοράς κατασκηνωτικών μέσων και εξοπλισμού κάμπινγκ. Η τοποθέτηση πολύτιμων αντικειμένων εντός των κατασκηνωτικών μέσων, γίνεται με ευθύνη των ιδιοκτητών τους Ζημιές που προκλήθηκαν με υπαιτιότητα κατασκηνωτή ή και επισκεπτών του σε εγκαταστάσεις ή συσκευές του Κάμπινγκ, βαρύνουν τους κατασκηνωτές και για τις ζημιές που προκλήθηκαν από τους επισκέπτες τους.
 • Η συμφωνία σας με τα παραπάνω είναι απαραίτητη για την είσοδο σας στην επιχείρηση. Η διεύθυνση έχει το δικαίωμα της απομάκρυνσης, χωρίς δεύτερη προειδοποίηση κατασκηνωτές ή επισκέπτες που δεν θα σεβαστούν τους κανόνες λειτουργίας της μονάδας, όπως και για οποιαδήποτε παράβαση και ζημιά που προκλήθηκε με δική τους υπαιτιότητα σε εγκαταστάσεις ή συσκευές της κατασκήνωσης, το δικαίωμα ανάλογου προστίμου και αποζημίωσης.

 

Σεβαστείτε τον κανονισμό, σεβαστείτε τους γύρω σας, σεβαστείτε ΕΣΑΣ.