Το φετινό καλοκαίρι θα είναι σίγουρα διαφορετικό αλλά δεν θα είναι απαραίτητα και ένα καλοκαίρι χωρίς ξεκούραση και διασκέδαση.
Στο Camping Panorama, έχουμε φροντίσει να ενημερωθούμε και να προετοιμαστούμε πλήρως για να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε αυτή τη νέα συνθήκη. Θα είμαστε ανοιχτά από 1η Ιουνίου 2021 και θα σας περιμένουμε να περάσετε και τις φετινές σας καλοκαιρινές διακοπές μαζί μας με ασφάλεια και ηρεμία.

Αυτό που μας χαρακτηρίζει στο Camping Panorama είναι η ζεστασιά, η φιλικότητα και η αίσθηση ελευθερίας που αισθάνεται κάθε κατασκηνωτής βρισκόμενος σε έναν οργανωμένο χώρο που έχει όμως το κλίμα του ελεύθερου camping ακολουθώντας πάντα τους κανόνες της ομαλής συμβίωσης με τους υπόλοιπους κατασκηνωτές.

Εστιάζοντας πάντα στην ασφάλεια των φίλων, παλιών ή καινούριων, που μας επιλέγουν για τις διακοπές τους, φέτος θα πρέπει όλοι να προσαρμοστούμε στις οδηγίες  της Ελληνικής Κυβέρνησης και του Υπουργείου Υγείας για την μείωση της διασπορές του νέου κορωναϊού.

Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που υπάρχουν σχετικά με τα μέτρα ατομικής προστασίας, τη λειτουργία του camping κ.α.

Θα παρακαλούσαμε όσοι θέλουν να μας επιλέξουν για τις διακοπές τους να έχουν ενημερωθεί για τις αλλαγές και τα μέτρα που θα εφαρμοστούν.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση,

Πάντα στη διάθεση σας,

Η ομάδα του Camping Panorama

 • Δεν επιτρέπεται η είσοδος, η διέλευση, η παραμονή, καθώς και η χρήση των εγκαταστάσεων του camping από μη διαμένοντες .
 • Η κοινωνική απόσταση 1,5 μέτρων είναι υποχρεωτική σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους μεταξύ των ατόμων που δεν ανήκουν στη ίδια οικογένεια ή παρέα ή και δεν διαμένουν στο ίδιο κατασκηνωτικό μέσο με ταυτόχρονη υποχρεωτική χρήση υφασμάτινης μάσκας σε όλους τους εσωτερικούς χώρους.
 • Συνιστάται να προτιμώνται οι ηλεκτρονικές συναλλαγές, και να προτιμάται η τηλεφωνική συνεννόηση, όσο αυτό είναι δυνατό σε ότι αφορά ερωτήσεις- διευκρινήσεις που δεν απαιτούν φυσική παρουσία. Το ίδιο θα ισχύσει και για τις παραγγελίες του εστιατορίου.
 • Το εστιατόριο μας θα λειτουργήσει μόνο μέσω delivery και take away και θα ακολουθούνται υψηλά πρότυπα ασφαλείας.
 • Η διεύθυνση του καταλύματος τηρεί αρχείο που διατηρείται στο camping με ευθύνη της, για όλα τα άτομα που διαμένουν ή διέμειναν σε αυτό, σε κάθε κατασκηνωτικό μέσο  είτε ανήκει στους πελάτες είτε στην επιχείρηση.
 • Για τη λειτουργία της παραλίας του camping, ισχύουν οι κανονισμοί του κράτους για τις παραλίες σε ότι αφορά την πρόληψη του COVID-19.
 • Οι κοινόχρηστοι χώροι θα καθαρίζονται και θα απολυμαίνονται με καθημερινό πρόγραμμα σύμφωνα με τις οδηγίες του υγειονομικού πρωτοκόλλου για τα camping.
 • Σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους θα υπάρχουν αντισηπτικά διαλύματα και σαπούνι για τα χέρια.
 • Η απόσταση μεταξύ κάθε μορφής κατασκηνωτικού μέσου(τροχόσπιτα, αυτοκινούμενα, σκηνές, κτλ.) θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 5 μέτρα από την πόρτα εισόδου του κατασκηνωτικού μέσου και 3 μέτρα από κάθε άλλη πλευρά του. Γι’ αυτό το λόγο και για να καταφέρουμε να διατηρήσουμε την ομαλή και χωρίς συνωστισμό λειτουργία του camping σας συμβουλεύομε να κάνετε κράτηση όσο πιο νωρίς.
 • Η διεύθυνση του camping διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει την απομάκρυνση όποιου κατασκηνωτή δεν συμμορφώνεται με τα παραπάνω μέτρα λειτουργίας.

Η επιλογή του camping για τις καλοκαιρινές σας διακοπές είναι περισσότερο ασφαλής επιλογή καθώς όλοι οι κατασκηνωτές βρίσκονται σε εξωτερικό χώρο όπου η εξάπλωση του ιού είναι δυσκολότερη. Ωστόσο, θα ήταν καλό να προετοιμαστείτε κατάλληλα εξασφαλίζοντας και οι ίδιοι την προσωπική σας υγιεινή.

 • Η χρήση υφασμάτινης μάσκας συνιστάται να εφαρμόζεται από το τους πελάτες.
 • Μπορείτε να προμηθευτείτε δικά σας απολυμαντικά χεριών ή επιφανειών καθώς και να έχετε μαζί σας τη δική σας ατομική τουαλέτα προκειμένου να μην πηγαίνουν παιδιά ή ευπαθείς ομάδες στις τουαλέτες στο βαθμό που αυτό σας κάνει να αισθάνεσθε περισσότερο ασφαλείς
 • Πρέπει να εφαρμόζεται η υγιεινή των χεριών με σαπούνι και νερό. Αν τα χέρια δεν είναι εμφανώς λερωμένα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναλλακτικά αντισηπτικό αλκοολούχο διάλυμα. Η χρήση γαντιών δεν υποκαθιστά την υγιεινή των χεριών. Τα χέρια πρέπει να πλένονται:
  -Μετά από βήχα ή φτέρνισμα
  -Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την προετοιμασία φαγητού
  -Πριν το φαγητό
  -Μετά τη χρήση τουαλέτας
  -Όταν τα χέρια σας είναι εμφανώς λερωμένα
  -Μετά από επαφή με ζώα ή απόβλητα ζώων
 • Πρέπει να εφαρμόζεται σωστά η ορθή αναπνευστική υγιεινή, δηλαδή η κάλυψη του στόματος και της μύτης με χαρτομάντιλο κατά τον πταρμό και τον βήχα και στη συνέχεια απόρριψη αυτού σε πλαστική σακούλα και εφαρμογή αντισηπτικού στα χέρια.
 • Συνίσταται η αποφυγή των χειραψιών και της επαφής των χεριών με το στόμα, τη μύτη και τα μάτια.
 • Συνίσταται η αποφυγή ταξιδιών αν έχετε πυρετό ή βήχα. Σε αυτή τη περίπτωση αναζητήστε αμέσως ιατρική φροντίδα και παραμείνετε σπίτι.

Ζητάμε από τους πελάτες μας να ενημερωθούν πριν την άφιξή τους στο camping για όλα τα μέτρα προστασίας από τον Κορωναϊό.

Ταυτόχρονα, όλο το προσωπικό εφαρμόζει καταγράμμα τις οδηγίες της Ελληνικής Κυβέρνησης και του Υπουργείου Υγείας για τη λειτουργία των οργανωμένων κατασκηνώσεων. Σύμφωνα με τα παραπάνω όποιος πελάτης κατά τη διάρκεια της διαμονής του αισθανθεί αδιαθεσία ή εμφανίσει συμπτώματα που συμπίπτουν με αυτά του Covid-19, θα πρέπει αμέσως και πριν από οποιαδήποτε άλλη ενέργεια να ενημερώσει τη διεύθυνση.

Σε αυτή τη περίπτωση και έπειτα από επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς, ακολουθούνται όλες οι οδηγίες που μας έχουν δοθεί για την αντιμετώπιση πιθανού κρούσματος.

1. Τι συμβαίνει σε περίπτωση εμφάνισης κρούσματος;

Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για το διαφορετικό φετινό καλοκαίρι και τις νέες συνθήκες που επιβάλει η πανδημία του Κορωναϊου. Για το σχέδιο αντιμετώπισης κρούσματος, σύμφωνα με τις οδηγίες της Ελληνικής Κυβέρνησης και του Υπουργείου Υγείας συμβουλευτείτε την αντίστοιχη σελίδα για τον Covid-19 που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας.

2. Τι συμβαίνει με τους επισκέπτες από το εξωτερικό;

Σύμφωνα με τις νέες ανακοινώσεις για τον Τουρισμό, η Ελληνική Κυβέρνηση έχει ανακοινώσει πως όσοι τουρίστες επισκέπτονται τη χώρα μας από το εξωτερικό δεν θα υποβάλλονται σε τεστ για τον Κορωναϊό. Από 15 Ιουνίου θα έχουν πρόσβαση στην Ελλάδα επισκέπτες από περίπου 20 χώρες με καλά επιδημιολογικά χαρακτηριστικά και από την 1η Ιουλίου θα προστεθούν περισσότερες χώρες πλην όσως εμφανίζουν αρνητικά επιδημιολογικά χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά μας θα είμαστε ανοιχτοί για όλους και αυτό το καλοκαίρι χωρίς διακρίσεις, με μόνη προϋπόθεση την τήρηση των μέτρων και των νέων κανονισμών από όλους.
Μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε στη σελίδα του ΕΟΔΥ με οδηγίες προς τους ταξιδιώτες

3. Μπορώ να έρθω στο camping χωρίς κράτηση;

Συμβουλεύουμε όποιον θέλει να επισκεφθεί το camping μας να έρθει σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας τουλάχιστον 2 μέρες πριν την άφιξή του ή ακόμα καλύτερα να έχει κάνει κράτηση. Οι οδηγίες λειτουργίας για τα camping δεν επιτρέπουν συνωστισμούς, ενώ ορίζουν ρητά τις αποστάσεις των κατασκηνωτικών μέσων μεταξύ τους. Γι΄αυτούς τους λόγους θα πρέπει να υπάρχει αυστηρός έλεγχος στον αριθμό των κατασκηνωτών. Για να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του camping και για να μην ταλαιπωρηθείτε σας προτρέπουμε να κάνετε κράτηση κι αν αυτό δεν είναι δυνατό να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας (τηλεφωνικά, μέσω mail ή μέσω της ιστοσελίδας μας ) τουλάχιστον 2 μέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία άφιξης.

4. Κάθε πότε θα καθαρίζονται και θα απολυμαίνονται οι τουαλέτες και οι κοινόχρηστες κουζίνες;|

Όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι θα καθαρίζονται και θα απολυμαίνονται τακτικά και σε καθημερινή βάση όπως συνέβαινε και πριν την εμφάνιση της πανδημίας.
Θα υπάρχουν όλα τα απαραίτητα για την προφύλαξη των κατασκηνωτών από πιθανά μολυσμένες επιφάνειες όπως αυτό ορίζεται από τις οδηγίες για την λειτουργία των οργανωμένων κατασκηνώσεων. Σε κάθε περίπτωση σας συστήνουμε να είστε πολύ προσεκτικοί με τους κοινόχρηστους χώρους όπως θα ήσασταν στους χώρους του σπιτιού σας, ώστε να μην αποτελέσετε αιτία διασποράς του ιού σε περίπτωση που νοσείτε. Εννοείται πως από τη πλευρά μας θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να μείνετε υγιείς και ασφαλείς όπως πάντα. Για περισσότερες πληροφορίες πάνω στο θέμα μπορείτε να διαβάσετε τις ενημερώσεις στην αντίστοιχη σελίδα της ιστοσελίδας μας για τον Κορωναϊό.

5. Το camping παρέχει κλινοσκεπάσματα, σκηνές, στρώματα;

Το camping δεν σας προμηθεύει με κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρια ή στρώματα. Έτσι, θα πρέπει να έχετε μαζί σας τα δικά σας.  Ισχύει ωστόσο κανονικά η ενοικίαση τροχόσπιτου (και σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να έχετε μαζί σας τα δικά σας κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρια κτλ).

6. Πώς θα αποφεύγεται ο συνωστισμός στην παραλία;

Το camping μας βρίσκεται σε μια από τις μεγαλύτερες παραλίες της Ελλάδας και των Βαλκανίων. Είναι σπάνιο να παρατηρηθούν φαινόμενα συνωστισμού ακόμα και σε περιόδους προ-πανδημίας. Η παραλία μπροστά από το camping είναι ελεύθερη και τα beach bar της περιοχής βρίσκονται σε αρκετή απόσταση από το σημείο της παραλίας. Επομένως, έχετε όλο τον χώρο για να φροντίσετε την ενδεδειγμένη κοινωνική απόσταση. Στην υπόγεια διάβαση που επιτρέπει την πρόσβαση στη παραλία θα δίνεται προτεραιότητα σε όσους έρχονται από την παραλία. Κατά τ’ άλλα και για την παραλία μας ισχύουν όλα τα κυβερνητικά μέτρα για τις ελληνικές παραλίες.