Κανονισμος

  • Η αναχώρηση και εκκένωση της θέσης πρέπει να γίνεται μέχρι τις 13:00, διαφορετικά χρεώνεστε και την επόμενη μέρα. Ενημερωθείτε από τη reception για τη φύλαξη των ατομικών σας ειδών Η θέση κατασκήνωσης ορίζεται μόνο από τη reception και δεν γίνεται καμία αλλαγή χωρίς προηγούμενη συνεννόηση.

 

  • Φροντίστε να είστε εφοδιασμένοι με μπαλαντέζες, λάμπες και τα απαραίτητα είδη για camping πριν έρθετε. Αν είστε νέος κατασκηνωτής και δεν γνωρίζετε τι χρειάζεστε μη διστάσετε να μας ρωτήσετε. Χρησιμοποιήστε μπαλαντέζες με επικάλυψη καουτσούκ για λόγους ασφαλείας.  Απαγορεύεται αυστηρά η παρέμβαση στις ασφάλειες των ηλεκτρικών παροχών.

 

Οι ώρες κοινής ησυχίας είναι 15:00 έως 17:30 &  24:00 έως 08:00

 

  • Κρατήστε την ένταση της μουσικής σας χαμηλά και φροντίστε να περιορίσετε τις μετακινήσεις μέσα στο camping με τα αυτοκίνητά σας ή τις μοτοσικλέτες σας στις εντελώς απαραίτητες.

 

  • Να οδηγείτε αργά, να απενεργοποιείτε τον συναγερμό του αυτοκινήτου ή της μοτοσικλέτας σας και να μην κορνάρετε. Απαγορεύεται το πλύσιμο των αυτοκινήτων στον χώρο του camping. Η είσοδος, η έξοδος και η κυκλοφορία των οχημάτων απαγορεύεται κατά τις ώρες της κοινής ησυχίας.

 

  • Τα σκουπίδια σας στο χώρο του κάμπινγκ δημιουργούν ανθυγιεινό περιβάλλον για εσάς και τα παιδιά σας. Παρακαλείστε να τα μαζεύετε σε σακούλες και να τα πετάτε στους κάδους που βρίσκονται ακριβώς έξω από το camping.

 

  • Σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε να διατηρήσουμε το χώρο καθαρό και ασφαλή για όλους. Απαγορεύεται το άναμμα φωτιάς για οποιονδήποτε λόγο. Χρησιμοποιείτε ψησταριά και κάρβουνα με προσοχή. Μην αφήνετε σκουπίδια στην παραλία.  Κάνετε αυστηρή οικονομία στο νερό. Μην ξεχνάτε ότι “πρέπει να προσέχουμε για να έχουμε…”

 

  • Τα κατοικίδια επιτρέπονται στο camping μόνο μετά από ενημέρωση της διεύθυνσης κατα τη διαδικασία της κράτησης. Σε περίπτωση που η διεύθυνση δεν έχει ενημερωθεί εγκαίρως έχει τη δυνατότητα ακύρωσης της διαμονής σας.

 

Πρέπει να τα κρατάτε περιορισμένα στο χώρο σας και πάντα δεμένα όσο ήμερα και αν είναι. Είστε υπέυθυνοι για την υγιεινή τους και υποχρεούστε να τα βγάζετε βόλτα εκτός του χώρου του camping και να μαζεύετε τις ακαθαρσίες τους. Είναι υποχρεωτικό να συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα ιατρικά πιστοποιητικά σύμφωνα με τις κείμενες υγειονομικές διατάξεις.